Galletti / Estro - Ventilokonvektori sa centrifugalnim ventilatorom

Postoji dvanaest modela izvedenih u devet verzija rashladnog kapaciteta od 1 do 11 kW

Osnovna zamisao ove konstrukcije je pružiti modele koji imaju visoku prilagodljivost smještaja obzirom na zahtjeve arhitekture.

Odlikuje ih mogućnost vertikalne instalacije, horizontalne instalacije, te mogućnost ugradnje u razne niše ili upuste ukoliko su arhitektonski uvjetovani. Pored toga, tu je i mogućnost isporuke uređaja vrlo malenog kućišta za instalaciju u podove. Specijalni uređaji manjeg kućišta za vertikalnu i horizontalnu montažu u razne upuste dobavljivi su na zahtjev. Namjenska dodatna oprema drastično smanjuje vrijeme instalacije za uređaje koji se stropno montiraju bez ikakvih dodatnih cjevovoda.

ESTRO FA

Namjenjen montaži na zid, s kabinetom uz usmjereni protok zraka.

ESTRO FL

Namjenjen montaži na zid, s kabinetom uz vertikalni protok zraka.

ESTRO CLASSIC CL

Namjenjen montaži na zid, s kabinetom uz vertikalni protok zraka. Dijelovi kućišta od metala: boja RAL 9001.

ESTRO FU

Mogućnost montaže na pod i na strop, kabinet sa rešetkama na izlazu zraka dok je ulaz zraka kroz rešetke s filterom.

ESTRO FP

Namjenjen montaži na strop, kabinet sa rešetkama na izlazu zraka i dobavom zraka pozicioniranom na stražnjem dijelu sa filterom.

ESTRO FB

Model malenog kućišta namjenjen montaži na stropove i podove, visine 438 mm, kabinet sa rešetkama na izlazu dok su na ulazu rešetke s filterom.

ESTRO FBC

Model malenog kućišta namjenjen za vertikalnu i horizontalnu montažu u razne vrste niša ili upusta, height 412 mm, ulaz zraka s stražnje strane, termički izolirano galvanizirano metalno kućište.

ESTRO FC

Model za vertikalnu i horizontalnu montažu u razne vrste niša ili upusta. Termički izolirano galvanizirano netalno kućište.

ESTRO FF

Model za vertikalnu i horizontalnu montažu u razne vrste niša ili upusta. Dovod zraka sa prednje strane, termički izolirano galvanizirano metalno kućište.