O nama

PET-PROM već u svom imenu nosi simboliku izvrsnosti!


U svom nazivu sadrži broj pet, koji se smatra simbolom poduzetništva, napretka, uspjeha i vizije budućnosti, a u vlasništvu je obitelji čije prezime počinje s istim početnim slovima - obitelji PETRIŠ. Tvrtka je osnovana 1990. godine te je tijekom 27-godišnjeg razvitka imala je viziju svog rasta i napretka: rad, ustrajnost, kvaliteta, stvaralaštvo te realizacija vizije.  

PET-PROM je vizija budućnosti.
 

PET-PROM je jedna od rijetkih tvrtki na hrvatskom tržištu koja se radom i izgrađenim objektima dokazala kao pouzdan partner u realizaciji projekta “ključ u ruke” te opremanju objekata vrhunskom opremom proizvođača iz zemlje i inozemstva. Gradite li poslovni, skladišni prostor, kuću, stan, apartman /ili izvodite adaptaciju/ -obratite nam se s povjerenjem kao partneru s kojim će Vam biti uspješna suradnja u realizaciji vaših ciljeva - stojimo Vam na raspolaganju za opremanje objekata i za izvođenje radova.

Višegodišnje iskustvo, iskusni i provjereni stručnjaci, kvalitetan materijal i proizvod, ustrajnost te geslo:“Radimo da bi trajalo i da je krajnji korisnik zadovoljan.” sve su to razlozi da nam se obratite s punim povjerenjem.

PET-PROM svoju snagu nalazi i u svom stručnom kadru te danas zapošljava 340 djelatnika, diplomirane inženjere građevine, diplomirane inženjere strojarstva, diplomirane inženjere elektrotehnike, magistre ekonomije, ekonomiste,  pravnike te stručno kvalificirane radnike, montere, frigo servisere za potrebe izvođenja radova. Kvalitetno i profesionalno surađujemo s 60-ak kooperanata (obrtnika), što čini dodatnih 200 angažiranih djelatnika.

POSLOVNI
PROSTOR
2000m2
SKLADIŠNI
PROSTOR
7000m2
VOZNI
PARK
180+

Uz Zagrebu, kao sjedište tvrtke, imamo i regionalne urede u Rijeci, Splitu, Osijeku, Dubrovniku i Puli te dodatne interventne timove u Slavonskom Brodu, Varaždinu, Bjelovaru, Karlovcu i Zadru. Na području ADRIA regije imamo i svoje urede u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Područja djelovanja tvrtke, za koja se kroz proteklo razdoblje specijalizirala jesu: plin, voda, kanalizacija, klimatizacija, ventilacija, rashladni sustavi, grijanje, struja, različite vrste završnih radova u građevinarstvu te zastupanje renomiranih stranih tvrtki, koje su prepoznale kvalitetu i poslovne vizije tvrtke PET-PROM na hrvatskom tržištu, tržištu Slovenije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine te joj poklonile povjerenje.


Specijalizirani smo za izvođenje različitih vrsta radova te smo spremni biti nosioci izvođenja objekta po principu ključ u ruke :

 

 • vanjski i unutarnji vodovod i kanalizacija
 • instalacije i uređaji za ventilaciju prostora, izrada i montaža ventilacionih napa
 • instalacije i uređaji (veliki i mali sistemi) klimatizacije
 • elektro-radovi
 • izrada i montaža rashladnih komora i vitrina
 • centralno grijanje
 • sve vrste kotlovnica i plamenika
 • građevinski radovi (strojni i ručni iskopi, rezanje betona i asfalta, zidarski radovi i ostalo)
 • izrada fasada i krovova od termoizolacijskih "sandwich" panela ispunjenih poliuretanom ili kamenom vunom bravarski radovi i čelične konstrukcije
 • servis vatrogasnih aparata i opreme uz izdavanje potrebnih atesta
 • servis klima uređaja
 • suha gradnja
 • soboslikarski i ličilački radovi
 • staklarski radovi
 • stolarski radovi

 

PET-PROM je postao ovlašteni distributer slijedećih svjetskih kompanija:

 

Rashladni sustavi:

Epta Group (Costan, Eurocryor, Iarp), Arneg Group (Arneg, Incold, Oscartielle, Intrac), Stefani, Brema, Doublecool, Tecnodom, Coldesign, Saravini, Tefcold, Ugur

Excluzivne linije:

Subzero & Wolf

Klimatizacija:

Climaveneta, Galletti, Panasonic, Systema, SIC, Fabricair, VTS, Cetra

Grijanje, Vodovod i kanalizacija:

Wolf, Pacetti, Pipelife, Systema, Euroaque, Ecopan, Thermokey

Građevinski materijal:

Foma, Rigips, FBC Majdanpek, Isomec

Rasvjeta:

Zumtobel, Philips, General Electric

Sigurnost:

Schrack, Panasonic i dr.

 

Zastupajući gore spomenute tvrtke i njihove proizvode, ugrađujemo proizvode istih u različite objekte koje gradimo na području cijele Hrvatske i u inozemstvu, promičući na taj način njihovo ime i kvalitetu.