Pet- Prom među 10 najboljih poslovnih subjekata Europe

Europski poslovni ˝Oscar˝ European Business Awards (EBA) održava se od 2007. godine, a deseta po redu svečana dodjela, po prvi put se održala u Hrvatskoj i to u Dubrovniku 3. i 4. svibnja 2017.

Adrian Tripp, CEO “European Business Award” objavio je da je u konkurenciji od 33 000 poslovna subjekta iz 34 države koju su sudjelovale u ovogodišnjem natjecanju, Pet- Prom izabran među 10 najboljih europskih kompanija u kategoriji “Chairman's selection».

Cjelokupnom ciklusu ocjenjivanja prethodio je niz eliminacijskih procesa kao i javna prezentacija u Londonu pred članovima sudskog vijeća. U ocjenjivanju najboljih europskih kompanija sudjelovali su uglednici iz poslovnog svijeta, akademske zajednice i politike među kojima su i Yves Leterme, bivši belgijski premijer, Karel De Gucht, bivši povjerenik Europske komisije za trgovinu, Wim Kok, bivši premijer Danske i niz drugih. Dodjela nagrade direktno se prenosila širom svijeta putem video linka, a izvješća o dobitnicima nagrada od danas prenose najugledniji svjetski mediji uključujući:  Reuters, Bloomberg, Euronews, Yahoo Finance, ANSA.it, The Financial Times, Europa Press, Le Journal des Entreprises, elEcomonista, Finanzen.ner, Wall Street itd.

U ime Pet- Proma nagradu je primio Davor Petriš, vlasnik, koji je tom prilikom izjavio „Zahvaljujem vodstvu i žiriju European Business Awardsa koji su prepoznali rad Pet- Proma. Ponosni smo što smo uvršteni u posebnu kategoriju predsjednika žirija „Najbolja tvrtka po odabiru predsjednika stručnog žirija“. Ovo je i veliko priznanje cijelom Pet- Prom timu koji je svojim radom i izvrsnošću prepoznat i na razini Europe.“

Dodjelu nagrada u Hrvatskoj je podržala tvrtka RSM Hrvatska, Hrvatska gospodarska komora, Dubrovačko-neretvanska županija te Turistička zajednica grada Dubrovnika koji su osigurali da se Hrvatska i Dubrovnik predstave u najboljem svjetlu.

Više o European Business Awards potražite na njihovoj službenoj web stranici www.businessawardseurope.com

GALERIJA