Galletti / PWN Ventilokonvektorske jedinice namjenjene ventilacionim kanalima

PWN jedinice dizajnirane su za tretman zraka u prostorima koji zahtjevaju raznoliku instalaciju

PWN jedinice dizajnirane su za tretman zraka u prostorima koji zahtjevaju raznoliku instalaciju u spuštenim stropovima gdje je uz to prisutan dodatan zahtjev za tihim radom.

Ponuda se sastoji od 9 modela nominalnog protoka zraka od 400 do 1200 m3/h, statičkog tlaka od 60 Pa te rashladnog kapaciteta od 2.6 do 10.3 kW.

Zahvaljujući posebnom konceptu podupiranja konstrukcije uređaja, bazični model može biti proširen raznim modularnim dodacima kako bi se omogućila primjena PWN jedinica u komercijalnim interijerima, hotelskim sobama, salama za sastanke itd.

Karakteristična tehnička svojstva:

  • horizontalna instalacija u spu štenom stropu
  • reducirana visina (240 mm) za  čitav opseg proizvoda
  • sedmerostruka brzina motora
  • dovoljno velika posuda za skupljanje teku ćine koja se poteže izvan spojeva sa vodenim instalacijama omogućuje skupljanje kondenzata iz regulacionih ventila tamo gdje su smješteni. Izvan-centrična pozicija značajno umanjuje prostor potreban za instalaciju.
  • vibracijski damperi na to čkama učvršćenja u cilju spriječavanja vibracija uređaja prema nosivoj strukturi
  • izmjenjiva č topline: 3, 4 ili 6 reda visoko-učinkovit u cilju optimiziranja rada u sustavima koji imaju svojstvo malih temperaturnih razlika (zračne pumpe i kondenzacijski bojleri) uz unaprijeđenje kapaciteta unutarnjih jedinica.