Projekti /

Trgovački centri

OPREMANJE TRGOVAČKIH CENTARA I ZAVRŠNI RADOVI NA OBJEKTIMA

Specijalnost su nam sustavi grijanja i hlađenja na velikimi objektima, sustavi video nadzora i vatrdodajeve, te završni radovi u graditeljstvu.

PET-PROM je jedna od rijetkih tvrtki u ADRIA regiji koja se radom i izgrađenim objektima dokazala kao pouzdan partner u realizaciji projekta po principu “ključ u ruke” te opremanju objekata vrhunskom opremom globalnih i regionalnih proizvođača.

Gradite li poslovni ili skladišni prostor, hotel, kuću, stan, apartman /ili izvodite adaptaciju/ -obratite nam se s povjerenjem kao partneru s kojim ćete ostvariti uspješnu suradnju i realizirati vaše ciljeve - stojimo Vam na raspolaganju za opremanje objekata i za izvođenje radova.

Višegodišnje iskustvo, iskusni i provjereni stručnjaci, kvalitetan materijal i proizvod, ustrajnost te geslo: “radimo da bi trajalo i da je krajnji korisnik zadovoljan”, sve su to razlozi da nam se obratite s punim povjerenjem.

PET-PROM zapošljava 330 djelatnika, stručnog osoblja, inženjere u svojstvu voditelja građenja, ekonomiste te vlastite djelatnike za izvođenje radova. Povrh toga surađujemo s 20-ak kooperanata (obrtnika), što čini dodatnih 200 angažiranih djelatnika.

Besprijekorna realizacija rezultat je naših znanja i kompetencija!