Ekipirani smo u profesionalnom sastavu za sve vrste građevinsko- obrtničkih radova

PET-PROM je jedna od rijetkih regionalnih tvrtki koja se radom, izgrađenim objektima i održavanjem objekata dokazala kao pouzdan partner u realizaciji projekta po principu “ključ u ruke” (radovi izvedeni od temelja do krova) te opremanju objekata vrhunskom opremom globalnih i regionalnih proizvođača.

Izvodimo sve vrste građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova te fasadnih sustava i limarskih radova. Završni radovi u graditeljstvu finalna su faza u realizaciji objekta za koju smo ekipirani u profesionalnom sastavu za sve vrste građevinsko- obrtničkih radova.

Klijenti koji su u nama prepoznali kvalitetu i poslovnu viziju povjerili su nam svoje projekte od samog odabira ugrađenog sustava, pa sve do održavanja i servisiranja sustava. Naša je vizija da svojim klijentima osiguramo i ponudimo najbolja rješenja za njihove individualne projekte i zadovoljimo sve zahtjeve koje postavljaju objekti i njihova namjena.

Zastupnici smo renomiranih globalnih brendova u području završnih radova u graditeljstvu. Više informacija o brendovima potražite na linku.